Linoleum onderhoud Sittard, Venlo, Heerlen, Roermond

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Linoleum onderhoud Sittard

Professioneel linoleum - marmoleum onderhoud door vakmensen

  •          Het gespecialiseerde bedrijf in linoleum onderhoud
  •          ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk
  •          We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen
  •          Voor particulieren, bedrijven en organisaties

Linoleum, ook wel bekend als marmoleum, is een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen en kantoren. Dit komt door de vele voordelen die het materiaal linoleum te bieden heeft. Linoleum is slijtvast, milieuvriendelijk en een uiterst duurzame en sterke vloer.

We vragen linoleum vloeren om arbeidsintensief onderhoud. Bent u voor dit linoleum onderhoud in Sittard, Landgraaf, Kerkrade of Heerlen op zoek naar een professioneel bedrijf? Schakel dan de vakmensen van ChemDry Eekhout in.

Wij zijn ervaren in linoleum onderhoud Sittard, Heerlen en Kerkrade

Wanneer het onderhoud aan een linoleum vloer niet goed uitgevoerd wordt, zijn de gevolgen groot. Denk hierbij onder andere aan het niet meer kunnen herstellen van de mooie uitstraling, het verlies van de kleur en een beschadigde toplaag. Voor linoleum onderhoud is het dan ook belangrijk om een vakman in te schakelen.

En wij zijn zo’n vakman. Voor linoleum onderhoud in Heerlen, Sittard, Landgraaf en Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en de reiniging van deze elastische vloeren. Ook nu brengen we een advies uit wat past bij het gevraagde onderhoud.

Veel meer dan alleen linoleum onderhoud

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor linoleum onderhoud in Sittard, Nuth, Kerkrade en Heerlen. Ook voor andere soorten vloeronderhoud en meubelreiniging kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van reiniging en onderhoud van meubels en vloeren, natuursteen, siergrind, marmoleum en meer.

Wilt u meer weten over de reinigingsmogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op. U kunt uw vragen telefonisch stellen via 06-122 809 05 of een e-mail sturen door middel van het contactformulier!