Tapijtreiniging Roermond, Sittard, Venlo, Heerlen

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Tapijtreiniging Sittard | ChemDry

Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven en organisaties!

  •          Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
  •          Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
  •          Reinigen op basis van koolzuur (The Natural®)
  •          Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
  •          Eventuele resterende vlekken extra bewerken
  •          Indien nodig nazuigen
  •          Vezels opharken (indien nodig)

Is uw huidige tapijt aan vervanging toe? Wacht dan nog even het oordeel van ChemDry Eekhout af. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve tapijtreiniging in Sittard, Heerlen en Kerkrade. Voorafgaand aan de eventuele reiniging doen wij grondig onderzoek. Wat ligt er? Heeft het zin, is het de moeite waard om het schoon te maken? Bij grotere oppervlakken geven we altijd een demo en voor grotere instellingen een compleet stappenplan met foto’s. U weet bij ons dus altijd wat u kunt verwachten.

Een eerlijk advies, gevolgd door een eerlijke prijsopgave. Dát is tapijtreiniging van ChemDry.

Tapijtreiniging in Sittard, Heerlen en Kerkrade door professionals

ChemDry Eekhout’s specialisten maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal. Op deze manier houden wij rekening met mens, dier en milieu terwijl wij ook zorgen voor een prachtig tapijt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor tapijtreiniging indien u woonachtig bent in of rondom Sittard, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade of Brunssum.

Schakel meteen onze hulp in

Dankzij meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring is ChemDry Eekhout in staat voor een professionele en een hoogwaardige dienstverlening te zorgen. Wilt u meer weten over tapijtreiniging in Kerkrade, Sittard, Heerlen of Landgraaf?

Neem in dat geval contact met ons op. Stel uw vragen telefonisch via 06-122 809 05 of maak eenvoudig gebruik van ons contactformulier!