Eenmalige schoonmaak huis

Eenmalige schoonmaak voor uw huis. Tijd voor de grote schoonmaak? Pak het dan goed aan en laat ook uw vloer een goede reinigingsbeurt geven. ChemDry Eekhout is een professioneel bedrijf dat de complete reiniging en het onderhoud van uw vloer op zich neemt. Wilt u een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons dan op 06 122 809 05 of vul het contactformulier in.

Eenmalige schoonmaak van uw nieuwe huis

Eenmalige schoonmaak van uw huis is ideaal wanneer u een nieuw huis gaat betrekken. Vlak voor u gaat verhuizen is het juiste moment om uw vloer goed en grondig te laten reinigen. De meubels staan er nog niet in, dus er is dan alle ruimte om de vloer goed aan te pakken. Uw nieuwe huis is helemaal fris en de vloer ziet er weer stralend uit. Voor vakkundige vloerreiniging bent u bij ChemDry Eekhout aan het juiste adres.

Eenmalige schoonmaak van diverse soorten vloeren

ChemDry Eekhout verzorgt de eenmalige schoonmaak van diverse soorten vloeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 

 

  • Tapijten en vloerbedekking
  • PVC vloeren
  • Marmoleum en linoleum vloeren
  • (Natuur)steen
  • Siergrindvloeren

 

Ieder vloertype heeft andere eigenschappen en behoeft een eigen aanpak. De vakmensen van ChemDry hebben veel kennis en ervaring op het gebied van vloerreiniging en weten precies wat uw vloer nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien.

Contact

Wilt u een offerte of een vrijblijvende afspraak maken? Bel ChemDry Eekhout dan op 06 122 809 05 of vul het contactformulier in. Ook voor het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies staan wij u graag te woord.