Kantoorvloer in Sittard laten reinigen? ChemDry Eekhout voor het professioneel reinigen van vloeren

Ontvangt u regelmatig (potentiële) klanten op uw kantoor? Een goed gereinigde vloer en goed onderhouden meubels zijn dan erg belangrijk voor een goede eerste indruk. Vandaar dat een professionele schoonmaak van de kantoorvloer van harte aan te bevelen is. Een professionele schoonmaak van uw kantoorvloer heeft de volgende voordelen:

 

  • U maakt een goede indruk op uw bezoekers
  • Meubels en vloeren gaan langer mee
  • Bacteriën en allergenen worden verwijderd

 

De hoogste tijd dus om uw kantoorvloer in Sittard te laten reinigen door een betrouwbaar en ervaren bedrijf: ChemDry Eekhout. ChemDry Eekhout is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van vloeren.

 

Gespecialiseerd in het professioneel reinigen van vloeren in Heerlen

Sinds 2002 bouwt Chemdry Eekhout al aan haar goede reputatie op het gebied van vloeren reinigen in Sittard. Zo werken we uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen en gaan we op een doelgerichte en systematische manier te werk. Hierdoor ondervinden u en uw personeel zo min mogelijk last wanneer u uw kantoorvloer door ons wilt laten reinigen. Zo kunt u gewoon verder met uw dagelijkse werk, terwijl wij uw kantoorvloer op orde brengen. Daarnaast is kwaliteit bij ons altijd gegarandeerd.

 

Het verwijderen van allergenen en bacteriën.

Tapijt, karpetten en gestoffeerde meubels kunnen allerlei soorten allergenen en bacteriën bevatten.  Wij zijn niet alleen uw partner om uw kantoorvloer te laten reinigen, maar ook voor het verwijderen van deze allergenen en bacteriën. Al onze methodes worden bij ons uitgebreid getest en hebben bewezen superieure resultaten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van professioneel reinigen van vloeren, of één van onze andere diensten in Sittard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.