Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Kantoorvloer laten reinigen professioneel vloeren reinigen

Kantoorvloer laten reinigen? ChemDry Eekhout voor professioneel vloeren reinigen
 

●     Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud

●     ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk

●     We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen

●     Maak een goede eerste indruk met een mooie, goed onderhouden kantoorvloer

 

Wist u dat de vloer en de meubels in uw kantoor meteen een indruk achterlaten op uw bezoekers? Een goed gereinigde vloer en goed onderhouden meubels zijn dus erg belangrijk. Vloeren en meubilair die regelmatig worden gereinigd, behouden niet alleen de warme en luxe uitstraling, maar gaan ook veel langer mee. De hoogste tijd dus om uw kantoorvloer te laten reinigen door een betrouwbaar en ervaren bedrijf: ChemDry Eekhout. ChemDry Eekhout is gespecialiseerd in professioneel vloeren reinigen.

Gespecialiseerd in professioneel vloeren reinigen
 

ChemDry Eekhout is gespecialiseerd in professioneel vloeren reinigen. In de afgelopen 15 jaar, sinds 2002, hebben we een goede ervaring opgebouwd. Zo werken we uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen en gaan we op een doelgerichte en systematische manier te werk. Hierdoor ondervinden u en uw personeel zo min mogelijk last wanneer u uw kantoorvloer door ons wilt laten reinigen. En kwaliteit is bij ons altijd gegarandeerd.

Het verwijderen van allergenen en bacteriën
 

Tapijt, karpetten en gestoffeerde meubels fungeren als reusachtige filters van allerlei soorten allergenen en bacteriën. Wij zijn niet alleen uw partner om uw kantoorvloer te laten reinigen, maar ook voor het verwijderen van deze allergenen en bacteriën. Alles wordt bij ons uitgebreid getest en heeft bewezen superieure resultaten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van professioneel vloeren reinigen of één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.