Linoleum onderhoud

Linoleum onderhoud door een gerenommeerd reinigingsbedrijf? ChemDry Eekhout heeft alle kennis en ervaring met betrekking tot linoleum onderhoud in huis. Laat uw vloer weer stralen en bel ons voor een afspraak of offerte op 06 122 809 05 of vul het contactformulier in.

Linoleum onderhoud, voor een lange levensduur

Linoleum onderhoud zorgt ervoor dat uw vloer vele malen langer meegaat. Een linoleum vloer heeft een duurzaam karakter, mits deze goed onderhouden en op de juiste manier gereinigd wordt. Het materiaal behoudt dan zijn kwaliteit en het blijft lang mooi.

Onderhoud  van uw linoleum vloer loont

Hoewel het laten onderhouden uiteraard kosten met zich meebrengt, loont het zeker. Slecht onderhoud kan de levensduur van uw vloer sterk verkorten. Slijtage en barsten kunnen ervoor zorgen dat u de vloer in een vroeger stadium moet laten vervangen. Iets wat veel hogere kosten met zich meebrengt.

De eigenschappen van een linoleum vloer

Veel mensen kiezen voor een linoleum vloer om de fijne eigenschappen:

 

 

  • Duurzaam, gaat lang mee.
  • Geluids- en trillingsdemping.
  • Antistatisch.
  • Gemakkelijk schoon te houden.
  • Verkleurt bijna niet met de jaren.

 

Niet voor niets wordt er vaak voor gekozen om linoleum toe te passen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, waar hygiëne van groot belang is. Ook in scholen en openbare ruimtes wordt vaak gekozen voor een duurzame linoleum vloer.

Contact

Wilt u een offerte of een vrijblijvende afspraak maken? Bel ChemDry Eekhout dan op 06 122 809 05 of vul het contactformulier in. Ook voor het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies staan wij u graag te woord.