Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Linoleum onderhoud Sittard Heerlen

Professioneel linoleum onderhoud Sittard de plaatsen Nuth / Heerlen / Kerkrade / Landgraaf vallen allemaal in onze regio.

 

●     Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in linoleum onderhoud

●     ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk

●     We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen

●     Wij werken voor particulieren, bedrijven en organisaties

 

Linoleum, ook wel bekend als marmoleum, is een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen en kantoren. Dit komt door de vele voordelen die het materiaal linoleum te bieden heeft. Linoleum is slijtvast, milieuvriendelijk en een uiterst duurzame en sterke vloer. We vragen linoleum vloeren om arbeidsintensief onderhoud. Bent u voor dit linoleum onderhoud in Sittard of linoleum onderhoud in Heerlen op zoek naar een professioneel bedrijf? Schakel dan de vakmensen van ChemDry Eekhout in.

Wij zijn ervaren in linoleum onderhoud in Sittard
 

Wanneer het onderhoud aan een linoleum vloer niet goed uitgevoerd wordt, zijn de gevolgen groot. Denk hierbij aan het niet meer kunnen herstellen van de mooie uitstraling, het verlies van de kleur en een beschadigde toplaag. Voor linoleum onderhoud in Sittard Nuth of Heerlen is het dan ook belangrijk om een vakman in te schakelen. En wij zijn zo’n vakman. We hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en de reiniging van deze elastische vloeren.

Veel meer dan alleen linoleum onderhoud
 

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor linoleum onderhoud in Sittard en Heerlen. Ook voor andere soorten vloeronderhoud en meubelreiniging kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van reiniging en onderhoud van meubels en vloeren, natuursteen, siergrind, marmoleum en meer.

Wilt u meer weten over de reinigings mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op. Wij voorzien u graag van een professioneel en persoonlijk advies.