Marmoleum vloer laten reinigen Sittard

Wilt u uw marmoleum vloer laten reinigen? Chemdry Eekhout staat voor u klaar in de omgeving van Sittard. Wij gaan doelgericht te werk, waarbij wij u zo weinig mogelijk voor de voeten lopen. Zo heeft u geen last van ons in uw dagelijkse werkzaamheden. Ook hebben wij een ruime ervaring in het reinigen van vloeren, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Sinds 2002 houden wij ons hier al mee bezig. Reden genoeg Chemdry Eekhout in te schakelen voor de reiniging van uw marmoleum vloer.

Marmoleum onderhoud in Sittard

Marmoleum vloer onderhoud is erg belangrijk. Marmoleum heeft als belangrijke eigenschap dat het heel duurzaam is. Deze elastische vloersoort komt hierdoor veel voor in scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Dit zijn plaatsen waar erg veel mensen lopen en de hygiëne vanzelfsprekend erg belangrijk is. Daarom is het van groot belang om uw marmoleum vloer periodiek te laten reinigen. De zorgen van dit periodiek onderhoud nemen wij u graag uit handen.

Polymeer Beschermlaag

Het is aan te raden om uw vloer altijd te voorzien van een zogeheten polymeer of PU beschermlaag. Hierdoor laten vuil en rubberstrepen zich gemakkelijk verwijderen, waardoor er sprake is van een nog hogere vochtbestendigheid en langere levensduur. Wij adviseren u hier natuurlijk maar al te graag in. Wilt u uw vloer laten reinigen door een professional in Sittard? Schakel ChemDry Eekhout in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.