Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Meubels laten reinigen

Uw meubels laten reinigen door een professional?
 

●     Wij zijn al sinds 2002 dé specialist op het gebied van meubelreiniging

●     Onze professionele vakmensen gaan altijd goed voorbereid en systematisch te werk

●     Wij voorzien u altijd van een eerlijk en persoonlijk advies

●     Verbluffende resultaten staan bij ons centraal

 

Bent u als particulier, als bedrijf of als organisatie op zoek naar een professioneel bedrijf om uw meubels te laten reinigen? Zoek dan niet verder, maar schakel ChemDry Eekhout in. Wij helpen u graag met onze hoogwaardige dienstverlening op het gebied van het reinigen en onderhouden van uw meubels. En dat doen we al sinds 2002.

 

Meubels laten reinigen? Wij garanderen een hoge kwaliteit
 

Wanneer u besluit om uw meubels te laten reinigen, wilt u dit natuurlijk wel uitsluitend laten doen door een professioneel bedrijf. Kiest u voor de diensten van ChemDry Eekhout, dan kiest u voor een professioneel bedrijf. Wij garanderen een hoge kwaliteit. Daarnaast werken we uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal. Ook voor lederen meubelen, met een totaal andere aanpak, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

 

Veel meer dan meubelreiniging alleen
 

Maar onze diensten gaan veel verder dan alleen meubels laten reinigen. Wij zijn naast meubelreiniging ook gespecialiseerd in vloeronderhoud. U kunt bij ons terecht voor de volgende vloeren:

 

●     Tapijt

●     Karpet (perzen / nepals/ berbers/ enz

●     Meubelreiniging

●     Natuursteen / Tegelvloeren

●     Siergrind vloeren

●     Elastische vloeren Marmoleum / Linoleum / PVC / Vinyl / Tarket

 

Want een schone en een frisse vloer en meubilair geeft direct een positieve indruk op uw bezoekers. Zowel particulier als zakelijk gezien. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele versie weergeven Desktop versie weergeven