Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Meubels laten reinigen

De Kunst van het meubel reinigen

Waarom zou u uw meubels laten reinigen? Omdat het uw meubels een langere levensduur geeft en ze lang mooi houdt. ChemDry zorgt er door middel van professionele meubelreiniging voor dat uw interieur weer fris en schoon is. Door onze methode drogen uw meubels snel, hiermee voorkomen we dat organismen zich vermenigvuldigen, zoals stofmijt, meeldauw en bacteriën.

 

Waarom professionele meubelreiniging door ChemDry?

ChemDry is al sinds 2002 uw specialist op het gebied van vloer- en meubelreiniging. Met onze ervaring en kunde in het schoonmaken van meubels garanderen we volledige tevredenheid. Maar er zijn nog meer redenen om uw meubelreiniging door ChemDry te laten uitvoeren:

  • toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen;
  • uitermate geschikt voor het interieur van uw huis of kantoor;
  • laag vloeistofgebruik;
  • kostenbesparend;
  • er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten;
  • meubels blijven langer schoon;
  • nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen;
  • uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaats gereinigd worden.

 

Ook de schoonmaak van lederen meubels zijn geen probleem

Leder is een bijzondere stof om te reinigen en als ervaringsdeskundigen adviseren we u dan ook om dit met enige regelmaat door een professional te laten doen. Lederen banken en stoelen blijven erg lang mooi, mits het op de juiste manier behandeld wordt. Naast het reinigen dient het leder daarom ook gevoed te worden om het mooi en soepel te houden. Ieder type leder (aniline, semi-analine, gepigmenteerd, nubuck) behoeft een andere reinigingswijze. We voorzien u achteraf daarom graag van de juiste producten en tips om uw lederen meubels zelf goed te onderhouden.

 

Naast meubelreiniging behandelen we ook uw tapijten

Naast meubelreiniging voeren we bij ChemDry Eekhout ook de reiniging van uw tapijten uit.


Wilt u meer weten over meubelreiniging of onze andere diensten? Bel Jeroen Eekhout op 06 122 80 905 of vul het contactformulier in.