Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Natuurstenen vloer siergrindvloer laten reinigen

 

●     Regelmatig onderhoud staat garant voor het behoud van de prachtige uitstraling van uw vloer

●     Wij werken uitsluitend met hoogwaardige reinigingsmiddelen en professionele vakmensen

●     Wij beschikken over tien jaar opgedane kennis en werkervaring

●     Wij werken voor bedrijven, organisaties en particulieren

 

Heeft u in uw woning of bedrijfspand een natuurstenen vloer of siergrindvloer liggen? En wilt u uw natuurstenen vloer of siergrindvloer laten reinigen? Dan bent u bij ChemDry Eekhout aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud en meubelreiniging en dat al meer dan tien jaar. Voor het reinigen van uw vloeren werken wij uitsluitend met hoogwaardige reinigingsmiddelen en professionele vakmensen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Natuurstenen vloer laten reinigen door ChemDry Eekhout
 

Natuurstenen vloeren zijn chique en exclusieve vloeren. Het is dan ook aan te raden om het onderhoud van uw natuurstenen vloer over te laten aan een professional. Om welke soort natuurstenen vloer het ook gaat: u kunt deze altijd door de ervaren en gespecialiseerde medewerkers van ChemDry Eekhout laten reinigen.

 

Siergrindvloer laten reinigen? ChemDry Eekhout!
 

Siergrindvloer laten reinigen? Een siergrindvloer bestaat uit kleine grindkorrels die door hoogwaardige epoxy kunststofhars bij elkaar worden gehouden. Grindvloeren zijn naadloos en qua stijl volledig aan uw wensen aan te passen. Net zo goed als bij andere vloeren is bij een grindvloer periodiek onderhoud vereist. Siergrindvloeren hebben een open structuur waar stof, vet en vuil tussen gaat zitten. Na enkele jaren normaal onderhoud worden zogeheten looppaden zichtbaar.

Wilt u uw natuurstenen vloer of siergrindvloer laten reinigen door een professional? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.