Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

perzisch tapijt reinigen karpetreiniging heerlen

Professionele karpetreiniging Landgraaf / Heerlen / Kerkrade deze plaatsen vallen in onze regio Sittard

Van Perzisch tapijt reinigen tot het reinigen van zijden kleden
 

●     Voor bedrijven, particulieren en organisaties

●     Karpetreiniging is altijd maatwerk

●     Allergenen en bacteriën worden uit uw leefomgeving verwijderd

●     Gespecialiseerd in professionele karpetreiniging sinds 2002

 

Wist u dat karpetreiniging een hele kunst is? Een ware ambacht? Door onze jarenlange ervaring beheersen wij de kunst van het karpet reinigen als geen ander. Wij adviseren u in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling. Karpetreiniging Heerlen van ChemDry Eekhout betekent maatwerk, want elk karpet heeft weer haar eigen gevoeligheden. Wilt u een Perzisch tapijt laten reinigen? Dan wordt deze door ons opgehaald, in onze werkplaats gereinigd en netjes ingepakt terugbezorgd.

Verwijder bacteriën en allergenen uit uw leefomgeving
 

Uw karpet fungeert als een reusachtige filter voor bacteriën en allergenen. Om dit soort bacteriën en allergenen te verwijderen is niet alleen regelmatig stofzuigen, maar ook professionele reiniging op zijn tijd erg belangrijk. Voor karpetreiniging in Heerlen of voor het laten reinigen van uw Perzisch tapijt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verbeteren uw leefomgeving en de luchtkwaliteit. Dit geldt zowel voor u thuis als op kantoor.

Van karpetreiniging Landgraaf / Heerlen / Kerkrade tot vlekverwijdering
 

De volgende karpetten worden door ChemDry Eekhout het meest gereinigd:

 

●     Perzen

●     Nepals

●     Berbers

●     Zijden kleden

●     Katoen

●     Sisal

●     Synthetische kleden

 

U kent het vast wel: tijdens een feestje wordt er koffie gemorst of gaat er een wijnglas om. Of uw zoon of dochter laat een vol glas limonade over het karpet gaan. Dat is voor ons geen enkel probleem. Naast een specialistische karpetreiniging hebben we allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen in Heerlen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of een Perzisch tapijt laten reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.