PVC vloer laten reinigen Heerlen

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren bedrijf om uw PVC vloer te laten reinigen in Heerlen? Dan bent u bij ChemDry Eekhout aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud.

Chemdry Eekhout staat voor u klaar in omgeving Heerlen. Sinds 2002 zijn wij al gespecialiseerd in het onderhouden van verschillende soorten vloeren, waaronder PVC.

Om de volgende redenen raden wij aan om uw PVC vloer door ons te laten reinigen:

 

  • Wij zorgen dat u geen last van ons heeft tijdens onze werkzaamheden
  • Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen
  • Wij zorgen met regelmatig onderhoud uw PVC vloer lang goed blijft

 

De voordelen van een PVC vloer

De gladde structuur van de PVC vloer zorgt dat deze heel gemakkelijk schoon te houden is. Een PVC vloer heeft niet erg veel onderhoud nodig en is daardoor erg in trek. Een PVC vloer is namelijk één van de meest duurzame elastische vloersoorten. PVC vloeren zijn niet poreus en laten geen vocht door. Echter is de vloer onderhevig aan slijtage door het binnenlopen van vuil. Het is dus van belang deze goed schoon te houden.

De juiste kennis van schoonmaken is hierbij essentieel. Welke middelen kunnen het best gebruikt worden om de vloer te reinigen? Het zou zonde zijn als uw vloer versleten raakt, doordat deze niet op de juiste manier bijgehouden is. Gelukkig hoeft u zich daar niet druk over te maken als u ons inschakelt. Wij weten precies wat uw vloer nodig heeft en welke materialen gebruikt moeten worden.

PVC vloer laten reinigen? ChemDry Eekhout                                  

Wilt u meer weten over het reinigen van een PVC vloer of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het reinigen van een PVC vloer in Heerlen.