Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

pvc vloer laten reinigen marmoleum vloer reinigen

PVC vloer – marmoleum vloer laten reinigen
 

●     Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud

●     ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk

●     We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen

●     Voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren bedrijf om uw PVC vloer te laten reinigen of uw marmoleum vloer te laten reinigen? Dan bent u bij ChemDry Eekhout aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud. Om wat voor vloer het ook gaat: wij gaan altijd systematisch te werk.

PVC vloer laten reinigen? ChemDry Eekhout
 

Een PVC vloer is één van de meest duurzame elastische vloersoorten. PVC vloeren zijn niet poreus en laten dus geen vocht door, echter is de vloer onderhevig aan slijtage door het binnenlopen van vuil. Het is dus van belang om uw PVC vloer te laten reinigen en beschermen tegen vuil, goed en regelmatig onderhoud is hierbij een pre.

Marmoleum vloer reinigen door ChemDry Eekhout
 

Marmoleum vloer reinigen en marmoleum vloer onderhoud is erg belangrijk. Marmoleum heeft als eigenschap dat het heel duurzaam is. Deze elastische vloersoort komt veel voor  in scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Instellingen waar een hoge belopingsgraad is en waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Het is belangrijk om uw marmoleum vloer periodiek te laten reinigen. Dit periodieke onderhoud doen wij graag voor u.

Gaat het om een nieuwe of oude vloer? Dan is het verstandig om deze altijd te voorzien van een zogeheten polymeer of PU beschermlaag. Hierdoor laten vuil en rubberstrepen zich gemakkelijk verwijderen, is er sprake van een nog hogere vochtbestendigheid en langere levensduur. Laat uw vloer reinigen door een professional? Schakel ChemDry Eekhout in.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.