Stenen vloer impregneren, stenen vloer onderhoud, stenen vloer polijsten

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Uw stenen vloer laten reinigen in Sittard ? Voor al het stenen vloer onderhoud

Onze vakmensen staan voor u klaar

  •          Behoud van de prachtige uitstraling van uw stenen vloer
  •          Wij werken uitsluitend met hoogwaardige reinigingsmiddelen
  •          Tien jaar opgedane kennis en werkervaring
  •          Voor bedrijven, organisaties en particulieren

Om die prachtige uitstraling van uw stenen vloer te behouden is regelmatig onderhoud van uw stenen vloer in Sittard belangrijk. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden dan het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

Wilt u uw stenen vloer laten reinigen in Sittard door een professioneel bedrijf? Schakel dan de vakmensen van ChemDry Eekhout in. Wij helpen zowel bedrijven en organisaties als particulieren met het reinigen en onderhouden van hun stenen vloer. Dit doen we voor verschillende soorten stenen vloeren zoals marmer, leisteen, plavuizen en een keramische tegelvloer.

Wilt u meer informatie over onze diensten of hoort u graag wat onze prijzen zijn? Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Stenen vloer laten reinigen in Sittard? Altijd een prachtige stenen vloer

Voor stenen vloer onderhoud in Sittard maken wij uitsluitend gebruik van specialisten. Deze specialisten werken met hoogwaardige reinigingsmiddelen voor het verzorgen van de schoonmaakwerkzaamheden.

Om uw stenen vloer te laten reinigen in Sittard wordt er door ons uitsluitend gebruik gemaakt van professionele apparatuur. U bent op deze manier altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Neem contact met ons op voor stenen vloer onderhoud Sittard

Wij bieden inmiddels meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring om u te helpen met professionele en hoogwaardige dienstverlening zoals uw stenen vloer laten reinigen en stenen vloer onderhoud in Sittard.

Wilt u meer weten over de reinigingsmogelijkheden? Of bent u benieuwd naar onze andere vormen van dienstverlening zoals meubelreiniging? Dan kunt uw vragen telefonisch stellen via 06-122 809 05 of een e-mail sturen met behulp van het contactformulier!