Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Stenen vloer reinigen onderhoud sittard

Stenen vloer reinigen in Sittard? Wij zijn specialist in stenen vloer onderhoud in Sittard!

 

●     Regelmatig stenen vloer onderhoud staat garant voor het behoud van de prachtige uitstraling van uw stenen vloer

●     Wij werken uitsluitend met hoogwaardige reinigingsmiddelen en professionele vakmensen

●     Wij beschikken over tien jaar opgedane kennis en werkervaring

●     Wij werken voor bedrijven, organisaties en particulieren

 

Om die prachtige uitstraling van uw stenen vloer te behouden is regelmatig onderhoud van uw stenen vloer in Sittard belangrijk. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden dan het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Wilt u uw stenen vloer laten reinigen in Sittard door een professioneel bedrijf? Schakel dan de vakmensen van ChemDry Eekhout in. Wij helpen zowel bedrijven en organisaties als particulieren met het reinigen en onderhouden van hun stenen vloer.

 

Stenen vloer laten reinigen in Sittard? Altijd een prachtige stenen vloer
 

Voor stenen vloer onderhoud in Sittard maken wij uitsluitend gebruik van specialisten. Deze specialisten werken met hoogwaardige reinigingsmiddelen voor het verzorgen van de schoonmaakwerkzaamheden. Om uw stenen vloer te laten reinigen in Sittard wordt er door ons uitsluitend gebruik gemaakt van professionele apparatuur. U bent op deze manier altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

 

Neem contact met ons op voor stenen vloer onderhoud Sittard
 

Wij bieden inmiddels meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring om u te helpen met professionele en hoogwaardige dienstverlening zoals uw stenen vloer laten reinigen en stenen vloer onderhoud in Sittard.

Wilt u meer weten over de reinigings mogelijkheden? Of bent u benieuwd naar onze andere vormen van dienstverlening zoals meubelreiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.