chemdryeekhout vof tapij- meubelre.jpg (copy)

 

 

                                                                

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

REPEL PROTECTANT

Repel Protetant is een op water gebaseerd fluorcarbon product, speciaal ontwikkeld om tapijt te beschermen tegen nat en droog vuil. Repel Protectant vormt een moleculair scherm dat voorkomt dat het vuil zich aan de vezel kan hechten.

Tapijtvezels hebben talloze oneffenheden waar zich kleurstoffen (maar ook vuil) kunnen hechten. Repel Protectant heeft onder andere 'Acid Dye Resistors' in zich. Daardoor hecht het middel zich in deze oneffenheden (zogenaamde dye sites) van tapijtvezels, waardoor er zich daarin geen vuil meer kan verzamelen.

De beschermlaag gevormd door Repel Protectant wordt niet verwijderd bij (diep) reinigen. De bescherming slijt langzaam door gebruik (loop, stofzuigen e.d.) van het tapijt. Het kan echter geen kwaad om bij elke reiniging Repel Protectant aan te brengen.

Repel Protectant kan  tegelijk aangebracht worden met de reiniging.

Repel Protectant:

  • is nadat het is opgedroogd niet te zien of te ruiken.
  • stoot (vloeibaar) vuil af
  • voor elk type tapijt geschikt
  • helpt om tapijt makkelijker te onderhouden

Door de eigenschappen van REPEL PRTECTANT laat hervervuiling dus nog langer op zich wachten. U verlengt de levensduur van uw dure investering.

WOOLSAFE

 

Repel Protectant is een goedgekeurd product door WOOLSAFE. Producten met dit keurmerk voldoen dus aan de gestelde eisen en kunnen veilig gebruikt worden op tapijt en karpetten van wol.

Het Woolsafe keurmerk heeft in Nederland niet de betekenis die het heeft in landen als Engeland en Nieuw Zeeland, waar wolen vloerbedekking het merendeel van de markt vormt.