chemdryeekhout vof tapij- meubelre.jpg (copy)

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Duurzaam onderhoud door Chem-Dry

Iinnovatief en uniek reinigen met een beter resultaat, dat is waar we voor staan. We vinden dat het niet alleen schoon moet zijn, maar dat er ook verantwoord moet worden gereinigd.

De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor een milieuvriendelijke aanpak van schoonmaak en onderhoud. Naast ons basis reinigingsmiddel "The Natural®" dat al vanaf de ontwikkeling, 30 jaar geleden, milieu vriendelijk is hebben we een complete reiniging ontwikkeld die aansluit bij deze aanpak.

Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethodes verbruiken we tijdens het reinigingsproces slechts een vijfde deel water. Onze milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Veel van onze producten zijn dan ook "groen" gecertificeerd.

Ons geheim zit in de manier waarop met behulp van miniscule koolzuurbelletjes het meest hardnekkige vuil wordt weggehaald. Miljoenen van die koolzuurbelletjes dringen diep in de te reinigen stof door. Deze stuwen het vuil naar de oppervlakte en dit kan dan effectief verwijderd worden. Dit is de zuiverste methode; geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Er blijven dus ook geen vuilaantrekkende resten achter.

Als klant draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door te kiezen voor Chem-Dry. Er wordt gewerkt met producten die verantwoord worden geproduceerd, veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik. Ons hoofdkantoor in de VS blijft continue bezig met product ontwikkelingen en innovaties om ervoor te zorgen dat huidige en nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Groen gecertificeerd

Chemdry streeft er constant naar te voldoen aan de Groen Standaard. Het meest gebruikte reinigingsmiddel, THE NATURAL®, is door de Amerikaanse FDA (food and Drug Administration) geplaats op de zogenaamde G.R.A.S. lijst. Dit begrip staat voor: Algemeen Erkend als Veilig. ITC Corporation (Utah USA) heeft inmiddels 11 groene producten van Chemdry gecertificeerd die hun bijdrage leveren aan Maatschappelijk verantwoord Ondernemen. ITC Corporation is een laboratorium waar producten via speciale testen worden onderzaocht op de impact die ze kunnen hebben op mens, dieren, luchtkwaliteit en leefmilieu.