chemdryeekhout vof tapij- meubelre.jpg (copy)

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

De Kunst van het onderhoud

Goed onderhoud van tapijt en meubilair verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt vroegtijdige slijtage. Ook grijze en donkere looppaden kunnen langer weg blijven. Schoon tapijt levert bovendien een grote bijdrage aan een gezondere en betere luchtkwaliteit. Bewonders voelen zich prettiger en medewerkers verhogen hun arbeidsproductiviteit. Bespaar geld op termijn en zorg voor een beter binnenmilieu. Dat kan al door enkele simpele onderhoudstips op te volgen.

Tip1 - Stofzuig met regelmaat

stofzuig met regelmaat -drie keer per week- en bij voorkeur met behulp van een borstelstofzuiger met een goedfiltersysteem. 

Tip2 - Verwijder vlekken zo snel mogelijk

Verwijder vlekken zo snel als u kunt. De Chem-Dry Vlekkenblusser is daarbij een probaat middel. Het is belangrijk dat u direct zoveel mogelijk weghaalt. Zie hiervoor ook onze vlekverwijderingstips. Behandel de vlek met het juiste product.

Tip3 - Laat regelmatig professioneel reinigen

Laat uw tapijt, meubilair en losse kleden regelmatig professioneel reinigen. De juiste frequentie is afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Bij bedrijfsmatig gebruik zal dit minstens één tot twee maal per jaar zijn. Bij privé gebruikligt deze frequentie lager. Op deze manier blijft het tapijt langer schoon en blijft ook de kwaliteit van de binnenlucht op peil. 

Tip4 - Laat een vuilwerende laag aanbrengen

Laat uw tapijt, meubilair en losse kleden beschermen. Het merendeel van de materialen word af fabriek voorzien van een vuilwerende laag. Door gebruik zal deze bescherming eraf slijten. Het aanvullen van deze laag zorgt ervoor dat vlekken die ontstaan gemakkelijker te verwijderen zijn.

          gebruik in de webshop

             onze kortingscode;    

                 eekhout

2 Dutch_RGB_Allergy_Seal_dutch