chemdryeekhout vof tapij- meubelre.jpg (copy)

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

De kunst van schoon houden

 

Wat kunt u zelf doen?

Het liefst houdt u uiteraard uw vloerbedekking en meubelen zo schoon mogelijk en vrij van vlekken. U kunt zelf veel (verse) vlekken verwijderen als u deze vlekverwijdertips in acht neemt. Om zolang mogelijk van uw tapijt en meubilair te genieten kunt u deze onderhoudstips in acht nemen.

Tips om vlekken te verwijderen

Chem-Dry heeft een speciale vlekkenblusser en een olie- en vetten verwijderingsmiddel in de vorm van een spuitbus. Beide zijn een onmisbare hulp in huis, kantoor etc. De middelen zijn onder andere telefonisch te bestellen 06-12280905 of in de webshop.

De volgende tips helpen u bij het verwijderen van veel voorkomende vlekken, zoals frisdrankvlekken, wijnvlekken of koffievlekken. 

Wat kunt u zelf doen bij het ontstaan van vlekken?

  • Reageer direct, hoe langer u wacht, hoe moeilijker de vlek zich laat verwijderen.
  • Bepaal de soort vlek, zodat u de beste middelen kunt kiezen om de vlek te verwijderen.
  • Schep de resten weg, eventueel met een lepel. Werk daarbij van buiten naar binnen.
  • Ga niet wrijven. De vlek komt dan dieper in de stof.
  • Gebruik onmiddelijk de Chem-Dry Vlekkenblusser of de Grease & Oil Remover. Deze zijn speciaal ontwikkels om de meeste gangbare vlekken (ook oude) te verwijderen zonder nadelige gevolgen voor de stoffering. Lees hierbij wel altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
  • Dep de vlek net zolang met een witte absorberende doek of keukenrol tot de vlek geheel is verdwenen of tot dat de doek geen vuil meer opneemt. Dep van buiten naar binnen.
  • Herhaal zo nodig de behandeling met de Chem-Dry Vlekkenblusser. Ga hierbij voorzichtig te werk,zonder hard borstelen of wrijven. De kans bestaat dat de vlek dan groter wordt en dat u de vezels beschadigt.
  •  Gebruik geen wasmiddelen. Omdat de samenstelling van wasmiddelen niet geschikt is voor tapijtreiniging, bestaat de kans dat u het tapijt beschadigt.
  • Gebruik nooit bleekmiddelen, tenzij de informatie over uw tapijt anders vermeldt.

Let op: Als u een vlekverwijderaar op meubelstoffen gebruikt, is het vaak beter het product op een doek te spuiten en vervolgens met de doek de vlek te behandelen.

Het kan voorkomen dat er na behandeling geen vuil meer uit uw vloerbedekking of  meubelstof komt en dat de vlek toch nog zichtbaar is. In dat geval zal de kleurstof van het vuil (denk aan koffievlekken, theevlekken en wijnvlekken) dan diep in de vezel getrokken zijn. Neem in dat geval dan met ons contact. 

 

          gebruik in de webshop

             onze kortingscode;    

                 eekhout

2 Dutch_RGB_Allergy_Seal_dutch