Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

tapijtreiniging heerlen tapijtreiniger sittard

Tapijtreiniging door een professionele tapijtreiniger in Sittard


 

●     Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger

●     Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen

●     Reinigen op basis van koolzuur (The Natural®)

●     Eventueel nabehandelen met een katoenen pad

●     Eventuele resterende vlekken extra bewerken

●     Indien nodig nazuigen

●     Vezels opharken (indien nodig)

 

Is uw huidige tapijt aan vervanging toe? Wacht dan nog even het oordeel van ChemDry Eekhout af. Wij zijn als tapijtreiniger in Sittard gespecialiseerd in kwalitatieve tapijtreiniging in onder andere Nuth, Kerkrade, Landgraaf. Voorafgaand aan de eventuele reiniging doen wij grondig onderzoek. Wat ligt er?

Heeft het zin, is het de moeite waard om het schoon te maken? Bij grotere oppervlakken geven we altijd een demo en voor grotere instellingen een compleet stappenplan met foto’s. U weet bij ons dus altijd wat u kunt verwachten.

Milieuvriendelijke tapijtreiniging in Nuth / Kerkrade / Heerlen / Landgraaf deze plaatsen vallen in onze regio
 

De tapijtreiniger in Sittard van ChemDry Eekhout maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal.

Op deze manier houden wij rekening met mens, dier en milieu terwijl wij ook zorgen voor een prachtig tapijt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor tapijtreiniging indien u woonachtig bent in of rondom Heerlen.

Schakel meteen de hulp van de tapijtreiniger in Sittard in
 

Dankzij meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring is ChemDry Eekhout als tapijtreiniger in Sittard in staat voor een professionele en een hoogwaardige dienstverlening te zorgen. Wilt u meer weten over tapijtreiniging in Heerlen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden en voorzien u graag van advies.

Een eerlijk advies, gevolgd door een eerlijke prijsopgave. Dát is tapijtreiniging van ChemDry.