Vloeronderhoud Roermond, Sittard, Venlo, Heerlen

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Vloeronderhoud in Sittard laten verzorgen?

Reiniging en onderhoud van vloeren voor bedrijven en particulieren!

  •        Het gespecialiseerde bedrijf in vloeronderhoud
  •        ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk
  •        We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen
  •        Voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in vloeronderhoud? Bedrijven en particulieren uit Heerlen, Sittard, Kerkrade en andere plaatsen in deze regio kunnen bij ons terecht voor een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van reiniging en onderhoud van vloeren, natuursteen, siergrind, marmoleum, meubels en meer.

Wij werken onder andere voor scholen, zorginstellingen en diverse bedrijven door heel Limburg. Heeft u interesse in vloeronderhoud in SittardHeerlen of Kerkrade en bent u benieuwd naar de tarieven? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Milieuvriendelijk vloeronderhoud in Sittard, Heerlen en Kerkrade

De specialisten van ChemDry Eekhout werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen voor uw vloeronderhoud in Sittard, Heerlen en Kerkrade. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal.

Zo wordt niet alleen uw vloer glanzend schoon, u houdt ook rekening met mens, dier en milieu. Daarnaast is  onze manier van reinigen veel intensiever dan andere reinigingsmethoden; wij halen meer vervuiling uit uw tapijt, met als resultaat: een nog schoner tapijt!

Onderhoud van hoog niveau

Met meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring in het reinigen en onderhouden van vloeren leveren wij een professionele en hoogwaardige dienstverlening. Voor u als klant houdt dit in dat de kwaliteit van al onze processen wordt gewaarborgd en objectief wordt beoordeeld.

Wilt u meer weten over vloeronderhoud in Sittard, Heerlen en Kerkrade  één van onze andere diensten? Neem dan contact op en stel uw vragen telefonisch via 06-122 809 05 of maak gebruik van ons contactformulier!