Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Vloeronderhoud Sittard Heerlen

Voor professioneel vloeronderhoud in de regio Sittard / Brunssum /Landgraaf /Heerlen
 

●     Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloeronderhoud

●     ChemDry Eekhout gaat op een systematische manier te werk

●     We werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen

●     Voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in vloeronderhoud? Bedrijven en particulieren uit Sittard, Heerlen en andere plaatsen in deze regio kunnen bij ons terecht voor een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van reiniging en onderhoud van vloeren, natuursteen, siergrind, marmoleum, meubels en meer. Wij werken onder andere voor scholen, zorginstellingen en diverse bedrijven door heel Limburg. Heeft u interesse in professioneel vloeronderhoud in Sittard of Heerlen? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Milieuvriendelijk vloeronderhoud in Sittard /Brunssum / Landgraaf / Heerlen
 

De specialisten van ChemDry Eekhout werken uitsluitend met milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen voor uw vloeronderhoud Sittard / Brunssum / Landgraaf. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal. Zo wordt niet alleen uw vloer glanzend schoon, maar houdt u ook rekening met mens, dier en milieu. Bovendien is uw vloer na vier uur drogen alweer beloopbaar, zodat u nauwelijks hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Meer informatie over vloeronderhoud nodig?


Met meer dan tien jaar aan opgedane kennis en werkervaring in het reinigen en onderhouden van vloeren leveren wij een professionele en hoogwaardige dienstverlening. Wilt u meer weten over vloeronderhoud in Sittard of Heerlen of één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.