particulieren

     

Voor informatie of een offerte bel

Jeroen Eekhout

06-12280905

Bent u op zoek naar uitstekende vloerreiniging in Sittard, Heerlen,

Zowel particulieren als bedrijven en organisaties zijn bij ons van harte welkom!

Wilt u graag geholpen worden door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloerreiniging? U bent als particulieren, organisatie of bedrijf uit de omgeving van Sittard,  Maastricht Airport of Heerlen van harte welkom contact met ons op te nemen. U wordt door ons geholpen met hoogwaardige dienstverlening op het gebied van reiniging en onderhoud van meubels en vloeren, natuursteen, siergrind, marmoleum en meer.

Wij hebben al eerder scholen, zorginstellingen en diverse bedrijven door heel Limburg geholpen. Bent u op zoek naar verdere informatie over onze diensten? Wilt u meer weten over de tarieven? U kunt dan zonder problemen een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

U kunt voor vloerreiniging in Sittard, Heerlen, Landgraaf en Maastricht Airport welkom bij ChemDry Eekhout.

ChemDry Eekhout’s specialisten hebben als hulpmiddelen enkel milieuvriendelijke en hoogwaardige reinigingsmiddelen zoals ChemDry en Dr. Schultz ter beschikking. Deze middelen zijn ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn PH neutraal. Zo houden wij rekening met mens, dier en milieu terwijl wij ook zorgen voor een prachtige vloer.

U bent welkom om contact met ons op te nemen wanneer u woonachtig bent in of rondom Maastricht Airport, Sittard, Heerlen, of Landgraaf en onze hulp wilt inschakelen voor uw vloerreiniging.

Wij zijn u uitstekend van dienst

Met meer dan 10 jaar aan opgedane kennis en werkervaring is ChemDry Eekhout in staat u te helpen met een professionele en hoogwaardige vloerreiniging. 

Wanneer u meer wilt weten over onze reinigingsmogelijkheden bent u welkom contact met ons op te nemen. Stel uw vragen telefonisch via 06-12280905 of maak gebruik van het contactformulier!